Kako varno prikrito uporabljati računalnik in internetno povezavo ter se izognit hackerjem in njihovim napadom na vaše informacijske sisteme

Kako varno prikrito uporabljati računalnik in internetno povezavo ter se izognit hackerskim napadom na vaše informacijske sisteme

Ne pozabit S-Admin strani HTU in katerekoli naše privatne strani strežnikov so vedno ozadje je črno, z belimi črkami in vedno nadzorna plošča je črno ozadje in beli center body belo z črnimi črkami!!!

Boris Perc članek objavljen na Primorske COMeze, HTU strežniki privat,PCS privat strežniki HTU org. so:

  1. HTU Server No. 11 Slovenia Europe [HTU_SRV_11_SI_EU] - Portorož
  2. HTU Server No. 16 Slovenia Europe [HTU_SRV_16_SI_EU] - Izola
  3. HTU Server No. 22 Slovenia Europe [HTU_SRV_22_SI_EU] - Koper
  4. NA TE TRI ZGORAJ STREŽNIKE SE LAHKO PRIJAVITE DIREKTNO PREKO MOJEGA STREŽNIKA  FREE  http://aplikacije.vastserve.com/ ALI FREE TK DOMENE PCS ! ! !

Na HTU strežnike se prijavite iz katerekoli države oz. države člana skupnosti UITW org. ali HTU org. npr. večina njih uporablja namesto http://123.456.789.098/login.php upoarbljajo brezplačen domene kot je npr. DOT NET TK = http://www.dot.tk/ to velja tudi za moje strežnike, vendar ne bom izdal tukaj IP naslova oz. TK domeno za dostop do mojih privatnih HTU strežnikov. Vsi HTU strežniki uporabljajo C-Panel oz. Spletno Nadzorno Ploščo enako kakor je pri Hotsinger cpanel, kliki tukaj in se prijavi brezplačno gostovanje, no takšna je tudi nadzorna plošča pri vseh HTU strežnikih, ne pozabit vedno administratorska nadzorna plošča HTU org. je razvita s strani skupnosti oz. vseh članov individualnih razvijalcev programske in strojne opreme skupnosti UITW org. (underground information technology world organization), kot večina spletnih aplikacij so razvijalci programske opreme za time HTU org. člani in administratorji ter razvijalci programske opreme UITW org. EU-RU-USA in ostale države...

npr. HTU Slovenija prijava: http://162.168.1.1/login.php ali prijava.php

se pravi če gre za tk domeno pa primer = http://www.piramidecostudio.tk/ ampak ni to domena, kot sem rekel zaradi varnosti ne objavljam mojega IP naslova za prijavo na strežnike oz. svetovno bazo podatkov strežnikov HTU!
Prijavite se lahko ali preko IP naslova steržnika HTU fiksni IP naslov ali pa preko brezplačne domene tk vezan na ta isti oz. enak IP naslov!!!

OPOZORILO ZA SERVER OZ. STREŽNIK ŠTEVUKJA 11 HTU SLOVENIJA - HTU_SRV_11_SI_EU!!!

Strežnik HTU št. 11 Portorož je zaradi izvajanja poslovnih aplikacij in predvsem izvajanja podjetniških spletnih aplikacij, ki niso vezane na privatno uporabo strežnikov in predvsem piratsko uporabo le-teh!!! Strežnik HTU št. 11 Slovenia vklopi bazo podatkov, da je dostopna vsem uporabnikom HTU strežnikov šele po 18:00 do 06:00 ure zjutraj in 24ur je vklopljen med prazniki in nedeljami ter dnevi prostih delovnih ur se pravi ob prijavi na strežnik HTU 11 Slovenija vas avtomatično prijavi oz. preusmeri na strežnik HTU št. 16 ali št. 22 Slovenia!!!

Na strežniku HTU št. 16 Si ter HTU št. 22 Si so baze podatkov vklopljene non-stop 24/7/365 za vse uporabnike in člane ali HTU ali UITW org. EU-RU-USA oz. ZDA!!! Naši blogi in piratske informacije ter aplikacije so dostopne na strežniku HTU št. 16 Si ter HTU št. 22 Si se pravi prvi ima postavljeno bazo podatkov CMS Wordpress Primorske COMeze steržnik št. 16 HTU Si ter bazo podatkov CMS Wordpress Slovenske COMeze steržnik št. 22 HTU Si, kjer boste dobili vse Video reference preko YouTube zaščitene objave oz. Video posnetki, kateri so vidni avtomatično vsem obiskovalcem naših blogov HTU strežniki, medtem ko direktni ogled preko youtube je možen le, če je vaš elektronski naslov pri YouTube v bazi podatkov odobrenih elektronskih naslovov. Na naših privatnih blogih boste dobili vse kar potrebujete za uspešen vdor v katerikoli informacijski sistem ALI PA KOT JE PRVOTNO NAMENJENO, ČE STE POZABILI NA VAŠEM STREŽNIKU DOMA ADMIN KODE, SI BOSTE Z LAHKOTO JIH PRIDOBILI NAZAJ Z UPORABO NAŠIH PIRATSKIH STREŽNIKOV ZA VDOR V INFORMACIJSKE SISTEME IN PIRATSKIH APLIKACIJ!

KAKO VARNO UPORABLJATI INFORMACIJSKE SISTEME (STROJNI IN PROGRAMSKI DEL)?

Iz članka Slovenske COMeze, stežnik HTU št. 22 Slovenija, lokacija strežnika je Koper, objavljeno s stani Boris Perc-a oz. Mac DeVil LinuXTer, članek glede varne uporabe informacijskih sistemov, še posebej za podjetja, katera imajo fiksni IP naslov !!!

Namestite si preko mojega Google Drive računa boris.perc@gmail.com vse potrebne programe za zaščito vše osebnosti kadar brskate prek interneta in kar je najbolj pomembno KO BRSKATE PO INTERNETU IZ VAŠEGA SLUŽBENEGA RAČUNALNIKA OZ. SLUŽBENE ALI DOMAČE LINIJE LAN-WEB POVEZAVE NA INTERNET OBVEZNO UPORABLJAJTE PROXY POVEZAVO ALI VPN POVEZAVO ZA DOSTOP DO INTERNETA, TAKO DA HACKERJEM KO OBISKUJETE SUMLJIVA SPLETNA MESTA NE DAJETE VAŠEGA DEJANSKEGA IP NASLOVA ŠE POSEBEJ, ČE IMATE FIKSNI IP NASLOV, SAJ KO ONI OZ. HACKERJI DOBIJO VAŠ IP NASLOV, VAS BODO SKUŠALI NAPASTI IN PRESLIKATI CELOTEN VAŠ RAČUNALNIK OZ. STREŽNIK!!!

MAC BORIS PERC: PRIPOROČAM VSEM SLOVENSKIM DRŽAVLJANKAM IN DRŽAVLJANOM ZA BRSKANJE PO SUMLJIVIH STREŽNIKIH OZ. INTERNETNIH VIRIH BODISI TO BLOGI IN RAZLIČNA SPLETNA MESTA KOT SO TO BLOGI, FORUMI, PIRATSKA SPLETNA MESTA ŠE POSEBEJ, UPORABLJAJTE PROGRAMSKO OPREMO, KATERA VAM SKRIJE VAŠ IP NASLOV IN MASKIRA VAŠ MAC NASLOV STROJNE OPREME TER VSE ID STROJNE OPREME, TO STORI VIRTUALIZACIJA RAČUNALNIKA!!! DOLOČENA SPLETNA MEST HACKERJEV IMAJO KO JIH OBIŠČETE V OZADJU TAKŠNE SKRIPTE OZ. PROGRAME, KATERI ZAPIŠEJO NA STREŽNIK VAŠ IP NASLOV, DOLOČENE MAC NASLOVE STROJNE OPREME, IME STROJNE OPREME IN LOKACIJA, ITD... SKRATKA POVEJO HACKERJEM, KDO STE IZ KJE STE IN KAKŠNO STROJNO OPREMO UPORABLJATE!!! V tem primeru ste ga nasankali, saj vaš računalnik ali strežnik bo prej ali slej preslikan in skeniran v celoti oz. prekopiran!

Kako zaščititi vaš informacijski sistem oz. vaše informacijske sisteme v celoti (strežniki, računalniki)?

Pripravil sem vam nekaj programov za zaščito vaše zasebnosti, kadar brskate po internetu ali priporočam npr. če uporabljate spletni brskalnik Mozilla FireFox in / ali Google Chrome si za anonimno brskanje in dejansko skrivanje oz. zaščita zasebnosti in vaše lokacije, uporabite modul oz. razširitev za FireFox ali Chrome ADDONS ALI DODATKI ZA EN ALI DRUGI PROGRAM OZ. SPLETNI BRSKALNIK TO VELJA TUDI ČE UPORABLJATE INTERNET EXPLORER, AMPAK VAM TO ODSVETUJEM, NE VEČ UPORABLJAT ZA BRSKAT PO INTERNETU INTERNET EXPLORER OD MICROSOFTA AMPAK NAMESTITE BOLJ VARNA DVA BRSKALNIKA IN SICER ALI GOOGLE CHROME ALI MOZILLA FIREFOX!!!

ODPRITE IN NAMESTITE SI ZA CHROME ALI FIREFOX EN SPLETNI BRSKALNIK IZBERITE IN NAMESTITE NA VAŠ RAČUNALNIK TER OBVEZNO TER ADDONS OZ DODATKI ZA SPLETNI BRSKALNIK OZ. RAZŠIRITVE NAMESTITE ZA VARNO BRSKANJE VPN PROGRAM ALI PROXY PROGRAM IN SICER IZBERITE ENEGA NPR. HIDE MY IP ALI VPN BROWSEC ALI KAJ PODOBNEGA, SE PRIJAVITE IN SKRIJETE VAŠO DEJANSKO LOKACIJO ZA BRSKANJE PO SPLETU, ČETUDI OBIŠČETE NPR. HACKERSKE STANI OZ. PIRATSKE STREŽNIKE SE NI ZA BAT, DA BOSTE PUSTILI SLEDI VAŠEGA RAČUNALNIKA NA TISTI HACKERSKI STRANI!!!

Primer zaščite zasebnosti kadar brskate po internetu moduli oz. razširitve za Chrome in tudi za FireFox:

  1. Browsec VPN - Free and Unlimited VPN
  2. ZenMate VPN - Best Cyber Security & Unblock
  3. Hotspot Shield
  4. in podobni programi oz. razširitve za vaš spletni brskalnik
Priporočam vsem, da uporabljate NE INTERNET EXPLORER AMPAK RAJŠI MOZILLA FIREFOX ALI GOOGLE CHROME!!! OBVEZNO!

 VIDEO REFERENCA: https://www.youtube.com/watch?v=lQelxvI6Qc8HomeCraftSoft Mac`s WEB Apps Design and Develop by Piramide Company Studio Portoroe, Slovneija - Europe člani in admin HTU in UITW org. EU